Markentreprenad Norrköping

Utbildade byggarbetare •

Stensättning

Såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och företag kan ha glädje av en väl utförd stensättning. Den här typen av arbeten syftar till att göra ett utvändigt område mer vänligt att gå på och vi på Markentreprenad Norrköping har erfarenhet av att sätta marksten på olika områden. När ni vänder er till oss utgår vi från de behov och önskemål ni har kring såväl stenarnas storlek som tidsramar. Vi tar självklart hand om det viktiga förarbetet innan en stenläggning påbörjas.

Felfritt utförd stenläggning i Norrköping

För våra stensättare är det viktigt att området där marksten skall läggas förbereds så noga som möjligt. Om marken inte är jämn, det vill säga om man inte har fyllt ut och plattat till den underliggande jorden ordentligt, föreligger det en risk om att stenarna kommer ligga ojämnt. I vårt arbete är vi därför väldigt precisa med allt som handlar om det förberedande arbetet. När det är korrekt utfört kan vi lägga marksten i de mönster och storlekar ni själva önskar. Vi arbetar såväl med symmetriska som osymmetriska mönsterläggningar.

Vi hjälper er med stensättning i Norrköping

Ta vår hjälp med att lägga marksten för att garantera er själva ett perfekt resultat som är estetiskt tilltalande.

 • Ni väljer själva hur stora stenar ni vill lägga
 • Vi lägger marksten såväl på gångbanor som på uppfarter till garage
 • Våra stensättare vet hur man gör ett noggrant förarbete

Vi erbjuder stensättning till ett bra pris

När ni vill göra en stensättning i Norrköping är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller e-post för att diskutera arbetet. Efter ett samtal med er kan vi skicka en offert som ni får utan kostnad, och som innehåller vårt pris för att lägga marksten. När ni överlåter arbetet till oss kan ni vara säkra på att få ett felfritt utfört slutresultat. Tack vare den erfarenhet vi har inom allt som har med markarbeten att göra kan ni naturligtvis också välja att kombinera en stensättning med dränering i Norrköping.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig med alla slags markarbeten i Norrköping med omnejd.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@markentreprenadnorrkoping.se

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig med alla slags markarbeten i Norrköping med omnejd.

Markentreprenadnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Markentreprenadnorrköping.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.