Markentreprenad Norrköping

Utbildade byggarbetare •

Dränering

Genom dränering kan man leda bort oönskat vatten på ett kontrollerat sätt, bland annat från grunder till hus och garage. Vi som arbetar på Markentreprenad Norrköping har en lång sammanlagd erfarenhet av dylika arbetsuppdrag och det i kombination med våra moderna verktyg och utrustning gör att vi kan hjälpa er som vill säkerställa att en fastighet inte skall drabbas av fuktskador. Vi kan dränera både vid nybyggnationer och vid renoveringar, både på större och mindre byggnader.

Vi kan dränera krypgrund, garage och källare

När man skall dränera garage eller hus börjar man alltid med att frilägga själva grunden. För den här delen av arbetet använder vi ändamålsenliga grävmaskiner som inte skadar själva fasaden. När grävningen är gjord placerar vi ut dräneringsrör som har som syfte att leda bort allt spillvatten så det inte skall fästa sig på grunden. Vi installerar även platonmatta eller isoleringsskivor för att vara helt säkra på att fukt inte kommer i kontakt med grunden. Därefter fylls marken ut igen och vi kontrollerar så att lutningen på marken från huset blir korrekt.

En säkert utförd dränering i Norrköping

Att anlita oss när ni skall dränera garage eller hus är förknippat med flera fördelar. Vi lovar bland annat:

 • En dränering som håller i många år framöver
 • Att vi är noga med att inte skada byggnaden
 • Att allt material är optimerat för just er fastighet

Ett bra pris för all slags dränering i Norrköping

Om ni önskar ta emot en offert för dränering i Norrköping kan ni ta kontakt med oss via telefon eller mejl. För att vi skall kunna ge ett korrekt pris för dränering vill vi gärna veta lite mer om arbetets omfattning. När ni har bedömt vårt kostnadsförslag och förhoppningsvis väljer att gå vidare med vårt samarbete börjar vi med att ingående gå igenom hela arbetet så att ni får en uppfattning om hur lång tid det kommer ta, samt om hur vi går tillväga för att garantera en felfri dränering.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig med alla slags markarbeten i Norrköping med omnejd.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@markentreprenadnorrkoping.se

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig med alla slags markarbeten i Norrköping med omnejd.

Markentreprenadnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Markentreprenadnorrköping.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.