Markentreprenad Norrköping

Utbildade byggarbetare •

Om ROT-avdraget

Ett skatteavdrag som sänker arbetskostnaderna med 30 %

ROT-avdraget infördes för att uppmuntra de svenska hushållen att ta hjälp av seriösa företag vid renovering, om- och tillbyggnad. Skattereduktionen gör arbetskostnaderna 30 % billigare och kan användas vid vissa typer av markarbeten. En grundförutsättning för ROT är att den firma du anlitar utför arbeten i, eller i nära anslutning till, en fastighet som du äger och bor i. När grävmaskiner används ska dessa stå på din tomt eller i direkt närhet till denna. Du kan även nyttja avdraget för arbeten i ditt fritidshus.

Markarbeten som ger rätt till ROT

När du anlitar oss hos Markentreprenad Norrköping kan du nyttja ROT-avdraget. Det är flera olika typer av tjänster som kan ge reducerade skattekostnader. Ett exempel på ett ROT-berättigat uppdrag är en dränering av din husgrund. Ett annat sådant tillfälle är när vi gräver på tomten för att förbereda för en installation av rör eller kablar som dras till ditt hus. Även markarbeten som rör avlopp eller grävning innan en installation av jordvärme kan ge rätt till skattereduktionen.

Avdraget är personligt

Det årliga maxbeloppet för ROT ligger för närvarande på 50 000 kronor per person. Om ni är två personer som äger en bostad tillsammans kan ni slå ihop era avdrag. Kontakta oss gärna när du behöver hjälp med markentreprenad i Norrköping och vill veta mer om våra ROT-berättigade tjänster.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig med alla slags markarbeten i Norrköping med omnejd.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@markentreprenadnorrkoping.se

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter ett företag som kan hjälpa dig med alla slags markarbeten i Norrköping med omnejd.

Markentreprenadnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Markentreprenadnorrköping.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.